Tantra, un mod de a trai si de a iubi | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Tantra, un mod de a trai si de a iubi

Tantra, un mod de a trai si de a iubi

“Tantra, un mod de a trai si de a iubi” - Eveniment unic in Romania cu Radha C. Luglio, 14-17 mai, Bucuresti

Asociatia Experimental si Editura Mix va invita pe 14 mai 2009 la lansarea cartii “Tantra - Un Mod de a Trai si de a Iubi”, in prezenta autoarei Radha C. Luglio, fondatoarea Asociatiei TantraLife. Cartea a fost publicata in Romania in martie 2009 de catre Editura Mix, Brasov.

​Conferinta de presa, ce va avea loc pe 14 mai, la Casa Satya, Str. Banu Manta 25, intre orele 17.30 – 19.00, va fi urmata de un un mini-atelier experimental intre orele 19.30- 21.00, sustinut de Radha.

In perioada 15-17 mai, Radha va sustine cursul “Tantra - Un Mod de a Trai si de a Iubi”, la Studio Experimental, Str. Hrisovului 2A. Cursul - bazat pe cartea scrisa de Radha- ofera posibilitatea de a experimenta Tantra printr-o abordare practica, folosind meditatii active Osho, miscare, tehnici de respiratie, meditatii tantrice, dans liber. Pe parcursul acestor zile Radha va arata prin diverse tehnici si exercitii cum ne putem trai viata liberi de prejudecati, creand in mod natural o stare de creativitate, bucurie si constientizand blocajele din corp si sabloanele in care traim cu totii mai mult sau mai putin. Vor fi puse in practica diverse tehnici de meditatii active, exercitii de respiratie, jocuri creative, va fi mult dans liber si voie buna, Radha fiind recunoscuta pentru naturaletea si modul simplu – pe intelesul oricui - prin care lucreaza.

De altfel, Tantralife este o metoda practica, ce ajuta la dezvoltarea sanatatii, bucuriei, vitalitatii, la reducerea stresului si cultivarea energiei pozitive prin cursuride dezvoltare personala, bazate pe metode stiintifice, care folosesc explorarea senzualitatii, Tantra, dans liber, tehnici de meditatie si respiratie.

Despre munca ei, Radha spune: “Abordarea TantraLife este cumva unica: folosesc tehnici care il duc pe participant dincolo de partea logica a mintii, pentru a deschide si extinde astfel partea intuitiva, intrand in contact cu emotiile intr-un mod direct, fara a sapa neaparat in trecut, constientizand si indepartand orice blocheaza curgerea naturala a energiei in viata de zi cu zi, la munca, in relatii, etc.“

Despre Radha C. Luglio: 

Nascuta in Italia, din 1974 a locuit in India, Poona, in ashram-ul maestrului iluminat Osho, unde a meditat, a studiat si a lucrat.  A condus multi ani Scoala Osho de Tantra din Multiversitatea din Poona.

Din 1994 Radha a inceput sa impartaseasca cu oamenii Tantra vazuta ca o metoda de dezvoltare si crestere personala ce poate fi adoptata si aplicata in viata de zi cu zi. De atunci impartaseste experienta ei de meditatie si Tantra in cursurile pe care le tine in Italia si in lume, mai ales in Orientul indepartat, Europa de Est, Rusia si Scandinavia.

Radha participa deseori la show-uri radio si tv in care – prin simplitatea si spontaneitatea ce o caracterizeaza- isi impartaseste experienta cu publicul larg.

Abilitatea ei de a comunica la toate nivelele au facut ca Radha C. Luglio sa colaboreze cu succes cu diverse clinici medicale - unde ofera consultanta in probleme privind sensibilitatea sexuala - si tine conferinte in cursuri de master sau seminarii de dezvoltare pentru medicii specialisti in andrologie, urologie si sexologie.

In cartea “Tantra- Un Mod de a Trai si de a Iubi”, publicata in Italia si tradusa in engleza, japoneza, rusa, araba, chineza si romana, Radha C. Luglio isi descrie calatoria personala de cautare a “ceva” - nici ea nu stia ce. Calatoria incepe de la nemultumirea autoarei fata de faptul ca viata insemna doar sa mergi la scoala, sa studiezi, sa obtii un job bun, sa te casatoresti, sa faci copii, etc. Datorita spiritului ei rebel, Radha pleaca din Napoli in lumea larga la 19 ani avand doar un rucsac in spate si 100 de dolari in buzunar. De aici incolo, viata ei se transforma intr-o aventura catre necunoscut, calatoreste un pic prin Europa, isi face prieteni noi, trece prin intamplari pline de neprevazut ca apoi sa ajunga in India si sa-l intalneasca pe Osho care ii devine maestru.

Din carte reiese abordarea unica a Radhei fata de Tantra. Ea transmite esenta Tantrei ca un mod de viata natural si liber de prejudecati sau de ideile preconcepute care ne sunt inoculate de mici.

Mai multe despre carte puteti citi direct pe site-ul Editurii Mix: www.edituramix.ro.

Despre Tantralife in lume: www.tantralife.com

Cursuri Tantralife in Romania: http://tantra-times.weblog.ro/

Pentru detalii si inscrieri: studio_experimental@yahoo.com; 0728 775 498 (Kiran Mihaela)

Tip Eveniment: 

Adaugă comentariu nou