Training | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Training

Training introductiv “Desenul Familiei”

Training introductiv “Desenul Familiei”

Training introductiv “Desenul Familiei”

Curs acreditat de catre Colegiul Psihologilor. Se acorda 10 credite pentru participarea la acest curs.

Durata: 32 de ore, din care 16 ore de teorie care se vor desfasura pe parcursul unui weekend (8 ore/zi), 16 ore de practica  (care semnifica teme pentru acasa. Ex.: aplicarea testului de desen alaturi de un chestionar, de exeplu tendinte accentuate, pe un numar de 5 persoane de diferite varste, aplicarea grilei de indici predate la curs, realizarea fisei subiectului testat. Interpretarea corelativa se va realiza la a II-a intalnire).

Perioada de desfasurare: 18-19 aprilie 2009.

Locatia: Bucuresti

Continutul modulelor: Calităţi psihometrice. Validitate (utilizarea testului).Administrare specifică: consemne specifice, observaţia şi interviul. Cotare: indici de cuantificare.

Interpretarea: analiza formală şi de conţinut. Compoziţia simbolică vs familia reală; caracteristici legate de dezvoltare; caracteristici formale; caracteristici privind siluetele; Aspecte clinice: valorizare, indentificări proiective, organizarea personalităţii; proiecţia schemelor relaţionale.

Interpretare psihanalitică. Grila de cotare.Studii de caz.

Tip Eveniment: 
Locatie: