Workshopuri | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Workshopuri

Atelier de psihologie

Atelier de psihologie

 

Atelierul de psihologie: Psihologia şi arta de a iubi viaţa, Constanţa, 20 - 22 feb. 2009

“Cine-i fericit? Acela care are un trup sanatos, spirit iscusit si fire educata.”- Thales din Millet
Atelierul de Psihologie acopera urmatoarele domenii si arii de interes: psihologia de cuplu si familie; cariera si satisfactia profesionala; sanatate; look, moda si stima de sine; dezvoltare personala si educatie.

Perioada: 20-22 februarie 2008

Tip Eveniment: 
Locatie: 

Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic”

Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic”

Asociatia Szondi din Romania organizeaza in 28/29 Martie – Bucuresti, Workshop: Tehnicile Proiective “Psihodiagnostic si Prognostic”

Acreditare: Asociatia Szondi din Romania organizeaza Workshop acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Cursantii primesc 10 credite.

Formator: Dumitru Ivana – Presedinte ASR Activitate de aproape 40 de ani la catedra de psihiatrie a UMF Carol Davila, in cadrul Spitalului de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru

Obregia”, Psiholog clinician principal, singurul formator al unui program in Szondi Test si psihoterapie analitica szondiana recunoscut de catre Institutul Szondi din Zurich si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, supervizor in psihologie clinica, Presedinte al Asociatiei Szondi din Romania, Membru al Societati Internationale Szondi, Membru al Asociatiei Psihiatrilor Liberi din Romania.

Conditii de aplicare: Cursul este adresat doar absolventilor cu formatie socio-umana si medicala (psihologi, asistenti sociali, rezidenti, psihiatri, etc) cu solide cunostinte de psihopatologie, psihologie clinica, psihodiagnostic, psihiatrie, cu o experienta de viata si nu in ultimul rand, entuziasm care sa-i motiveze spre psihologia destinului.

Nr. maxim de locuri 15

Tip Eveniment: 
Locatie: 

Ras, meditatie, prin jocul & dansul simturilor...

Ras, meditatie, prin jocul & dansul simturilor...

Aloha, prieteni!

Va invitam Duminica- 22 Martie, intre orele 15.00- 20.30, la cateva momente de joaca si voie buna :)
...Sa ne bucuram de primavara, de viata, sa lasam natura(lul) din noi sa se manifeste prin ras, meditatie, prin jocul & dansul simturilor...

Din program:

15.00- 16.15: Meditatia prin Ras
16.15- 16..30: Pauza de ceai
16.30- 17.45: Meditatia Kundalini OSHO
17.45- 18.00: Pauza de ceai
18.00- 19.30: Jocul simturilor
19.30- 20.30: Joaca prin miscare & dans

***In functie de situatiile de moment, programul poate fi partial schimbat***

Locatie: Studio Experimental, str. Hrisovului 2A (zona Pajura)

Cost: 50 Ron/ pers.
*** 50% reducere pentru elevi & studenti ***

Va rugam confirmati participarea prin mail la studio_experimental@yahoo.com sau la tel 0728. 775 498 (Kiran).

Tip Eveniment: 
Locatie: 
Hrisovului 2A

Experienta unica a terapiei prin dans

Experienta unica a terapiei prin dans

Bucuresti, 18-22 mai 2009

Dan's Discovery va lanseaza invitatia de a participa la atelierul de lucru in dans-terapie desfasurat in perioada 18-22 mai 2009 la Bucuresti- un atelier dinamic si practic condus de Cathy Lebeaux, dans-terapeut american cu vasta experienta in domeniu.

Atelierul se adreseaza specialistilor in consiliere si psihoterapie, care lucreaza cu clienti in cabinete sau clinici. Instrumentele de lucru vizeaza ca populatii-tinta: clientii copii, adulti sau familii dar si grupurile terapeutice. Ca problematici vizate mentionam: stresul, anxietatea, managenentul furiei, trauma dar si dezvoltarea si cresterea personala. Vom lucra pe larg cu arhetipuri, mituri si povesti, vom avea momente de discutii si lectura.

Abordarile teoretice care stau la baza informatiilor si tehnicilor expuse sunt de natura gestalt-terapeutica, analitica (jungiana) dar si cognitiv-comportamentala.

Ceea ce veti obtine ca urmare a participarii la acest atelier unic in Romania: notiuni de baza si tehnici de miscare si dans-terapie, strategii de imbinare a acestor tehnici cu terapiile verbale sau alte forme de art-terapie (povesti, muzica, cutia cu nisip) si, nu in ultimul rand, experienta proprie cu beneficiile acestei metode.

Formatorul: Cathy Lebeaux, MA, LCMHC, ADTR, NCC

Tip Eveniment: 
Locatie: 

O zi intensa de meditatii active OSHO - Studio Experimental

O zi intensa de meditatii active OSHO - Studio Experimental

 

Aloha!

In aceasta duminica - 29 Martie- Studio Experimental va propune un program de fitnes emotional cu meditatii active OSHO, calatorind impreuna prin/spre meditatii active.
Va invitam la o zi intensa de meditatii active OSHO, ce se va incheia pe salbatice si energetice ritmuri braziliene :)
...primavara, vitalitate, energie: un moment prielnic deschiderii simturilor prin meditatii active...

In viziunea lui Dalai Lama, “Osho este un maestru iluminat care lucreaza cu toate posibilitatile pentru a ajuta omenirea sa depaseasca o faza dificila in dezvoltarea constiintei”.

Tip Eveniment: 

Fitness Emoţional – respiratie, exprimare emotionala, miscare, tacere, dans

Fitness Emoţional – respiratie, exprimare emotionala, miscare, tacere, dans

Studio Experimental te invita intre 13-17 aprilie la 5 zile de Fitness Emotional prin Meditatia Dinamica - o metoda energizanta de a ne incepe ziua de la 7 dimineata cu dinamism, fiind plini de energie! Este un exercitiu care dureaza o ora si are 5 etape: respiratie necontrolata (rapida si profunda, cu accentul pus pe expiratie), catharsis (exprimarea diverselor stari sau emotii prin miscarea corpului, dans, strigate, ras, etc.), Jump! – miscarea corpului – se sare cu bratele in sus,nemiscare si taceredans liber.

Fiecare sesiune se desfasoara intre orele 07.00- 08.30 si cuprinde: exerciitii de incalzire/ intindere a corpului, explicatie si demo, efectuarea tehnicii urmata de sharing la un ceai.

Toate etapele sunt sustinute de o muzica special creata, cu exceptia etapei a patra (care se face in tacere).

Programul de 5 zile ofera posibilitatea de a experimenta efectele acestei tehnici “dinamice”. Este o meditatie foarte activa si energizanta ce ne “deschide” (deblocheaza) respiratia, corpul, energiile din interior, etape urmate de witnessing si dans. Poate aduce o revolutie a vietii, corpului si sufletului.

Tip Eveniment: 

Un eveniment deosebit: AUM- Awareness Understanding Meditation

Un eveniment deosebit: AUM- Awareness Understanding Meditation

Studio Experimental va invita pe 30 iunie 2009 la un eveniment deosebit intre orele 19.00- 22.00: Meditatia AUM Humaniversity cu Dhyan Prem din India.

Tip Eveniment: 

Meditatii si dans in Studio Experimental, Duminica, 31 Mai 2009

Meditatii si dans in Studio Experimental, Duminica, 31 Mai 2009

Aloha!

Duminica, 31 mai, va invitam la o alta experienta prin meditatie, exprimare si dans in Studio Experimental (Hrisovului 2A, zona Pajura).

Din program:
08.00- 09.30: Meditatia Dinamica OSHO

17.00- 18.30: Meditatia Kundalini OSHO
18.30- 19.00: Pauza de ceai
19.00- 20.00: Exprimare si celebrare prin dans

Contributie de participare: 50 Ron/ pers
* 50% reducere pt. elevi si studenti *

Tip Eveniment: