Formari | Psiholog Psihoterapeut Psihiatru Coach | E-psiho.ro
Inregistrare
Autentificare
Inregistreaza-te
ca Specialist si promoveaza-ti articolele, evenimentele sau joburile
Pagina de facebook e-psiho Pagina de google plus e-psiho Canalul de twitter e-psiho Canalul de youtube e-psiho Feed RSS e-psiho Adaugare la bookmark e-psiho Adaugare ca motor de cautare e-psiho
Newsletter
Processing

Formari

Cursuri de formare de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului

Cursuri de formare de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului

Fundatia Generatia - Centrul de formare în Psihoterapia si Psihanaliza Copilului si Adolescentului anunta inceperea unei noi serii de cursuri de formare  de bază si continua în psihanaliza si psihoterapia copilului si adolescentului. Programul formativ, cu o durata de 4 ani, se adreseaza  studentilor si absolventilor de psihologie, rezidentilor la psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, pedagogie si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu copii si adolescenti.

Programul formativ are urmatoarea structura:

A. formare teoretica de 2 ani (curs teoretic introductiv – 125 ore si curs teoretic aprofundat – 125 ore) / 250 ore.

B. seminarii clinice, grupuri de lucru, conferinte, work-shop-uri (300 ore).

C. supervizare a activitatii clinice a cursantilor: supervizare individuala, intervizare, supervizari internationale (1 an, simultan cu formarea în tehnica si clinica psihanalizei copilului si adolescentului)

D. evaluări semestriale ale cursanţilor şi evaluare finală, certificată prin diplomă de absolvire a programului formativ de bază şi continuu.

Tip Eveniment: 
Locatie: 

Program de formare – basic in Psihologie clinica aplicata

Program de formare – basic in Psihologie clinica aplicata

Pornind de la cerintele de baza in practica psihologiei clinice si de la situatiile concrete la care proaspatul psiholog clinician  trebuie sa raspunda, pornind de la feedback-ul multor colaboratori - tineri in ale psihologiei clinice, vis-a vis de ce ar avea nevoie sa stie inainte de a face primii pasi in prima (primele) lor consultatii clinice si chiar dupa ce deja sunt pe acest drum,  Grupul Clinic SENS s-a organizat ca un grup de psihologi clinicieni specialisti si propune un program-pilot de formare in psihologie clinica aplicata.

Cu aceasta va invitam sa va alaturati acestui grup de formare intr-un program interactiv si practic, astfel incat sa parcurgem impreuna nu doar teoria (pe care o citim si o studiem in cadrul universitatilor), ci si situatii practice, mai ales situatii practice, nu vorbind despre ele, ci trecand prin ele si apoi elaborand in jurul lor.

Iata datele si temele la care va invitam sa participati:

29 - 30 octombrie 2009-  Cadru, obiective si relatii in consultatia clinica

31 - oct - 1 nov - Instrumentele siTehnicile consultatiei clinice

21 - 22 nov - Psihodiagnostic si psihodinamica tulburarii pt clinicieni

12 - 13 dec - Pacientul psihosomatic  - I - tipuri de prioritati in consultatia clinica

ian 2010      Pacienul psihosomatic - II - boala ca limbaj, boala ca sansa

Tip Eveniment: 
Locatie: